Union Glashütte

No comments

Proudly I present you some of my favorite shots of the photoshoot I did for Union Glashütte a few months ago, in Germany. We shot these in a place called Classic Depot in Darmstadt, where some really nice classic Alfa Romeo’s were lined up. Besides the Alfa’s it was also bloody warm inside, but we had move on with the pictures as we were in need of time. Shooting watches is by far different from shooting cars, every small detail is important. But somehow they go hand in hand.

Met trots deel ik enkele van mijn favoriete foto’s van de fotoshoot die ik deed voor Union Glashütte enkele maanden geleden in Duitsland. Deze shoot vond plaats in Classic Depot te Darmstadt. Dit pand was niet enkel voorzien van prachtige klassieke Alfa Romeo’s, maar ook van een serieuze hitte. Toch moest er snel gewerkt worden omdat we in tijdsnood waren, waardoor afkoelen soms moeilijk werd. Het fotograferen van uurwerken is totaal anders dan van wagens, elk kleinste detail is belangrijk. Maar op één of andere manier zijn deze twee toch een geslaagd huwelijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s